STN EN 60730-1/A16: 2007 (36 1950), Automatické elektrické riadiace zariadenia pre domácnosť a na podobné účely Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A16 - Zaťko, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A16 STN EN 60730-1: 2003 je slovenskou verziou európskej normy EN 60730-1: 2000/A16: 2007
Spracovateľ: Jozef Zaťko. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy