TN EN 13277-3/A1: 2007 (83 2740), Ochranné vybavenie pre bojové umenia Časť 3 Doplnkové požiadavky a skúšobné metódy na chrániče trupu. Zmena A1 - Vyskočil, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN 13277-3: 2002 je slovenskou verziou európskej normy EN 13277-3: 2000/A1: 2007