TN EN 13277-3/A1: 2007 (83 2740), Ochranné vybavenie pre bojové umenia Časť 3 Doplnkové požiadavky a skúšobné metódy na chrániče trupu. Zmena A1 - Vyskočil, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN 13277-3: 2002 je slovenskou verziou európskej normy EN 13277-3: 2000/A1: 2007
Táto norma je preložená z nemeckej verzie
Spracovateľ: Ivan Vyskočil. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy