STN EN 13277-4/A1: 2007 (83 2740), Ochranné vybavenie pre bojové umenia Časť 4 Doplnkové požiadavky a skúšobné metódy na chrániče hlavy. Zmena A1 - Vyskočil, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN 13277-4: 2003 je slovenskou verziou európskej normy EN 13277-4: 2001/A1: 2007