STN EN ISO 8062-3: 2007 (01 4470), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Rozmerové a geometrické tolerancie pre tvarované diely Časť 3 Všeobecné rozmerové a geometrické tolerancie a prídavky na opracovanie pre odliatky (ISO 8062-3: 2007) - Filippi, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8062-3: 2007
Táto norma nahrádza STN 01 4470 z 21.7.1972 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Filippi. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Dátum účinnosti opravy normy: apríl 2011
Keywords: normy