STN EN ISO 19111: 2007 (01 9329), Geografická informácia. Priestorové referencovanie pomocou súradníc (ISO 19111: 2007). - Pravda, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19111: 2007 a má postavenie oficiálnej verzie