STN EN ISO 19111: 2007 (01 9329), Geografická informácia. Priestorové referencovanie pomocou súradníc (ISO 19111: 2007). - Pravda, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 89 Geodézia a kartografia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19111: 2007 a má postavenie oficiálnej verzie
Táto norma nahrádza STN EN ISO 19111 zo septembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Pravda. Technická komisia: TK 89 Geodézia a kartografia
Keywords: normy