STN ISO 12176-1: 2007 (05 6810), Rúry a tvarovky z plastov. Zariadenie na spájanie polyetylénových systémov zváraním Časť 1 Zváranie na tupo - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 12176-1: 2006