STN ISO 12176-2: 2007 (05 6810), Rúry a tvarovky z plastov. Zariadenie na spájanie polyetylénových systémov zváraním Časť 2 Elektrozváranie - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 12176-2: 2000