STN ISO 12176-2: 2007 (05 6810), Rúry a tvarovky z plastov. Zariadenie na spájanie polyetylénových systémov zváraním Časť 2 Elektrozváranie - Pašek, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 12176-2: 2000
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy