STN EN ISO 252: 2007 (26 0390), Dopravné pásy. Adhézia medzi konštrukčnými prvkami. Skúšobné metódy (ISO 252: 2007). - Moravčíková, Petra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 252: 2007