STN EN 55011: 2007 (33 4211), Priemyselné, vedecké a zdravotnícke (ISM) vysokofrekvenčné zariadenia. Charakteristiky elektromagnetického rušenia. Medze a metódy merania. - Adamec, Ľubor; Legiň, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 55011: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 55011 z januára 2002 v celom rozsahu. STN EN 55011 z januára 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.11.2009
Spracovateľ: Ľubor Adamec, Milan Legiň. Technická komisia: TK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Dátum účinnosti opravy normy: máj 2008
Keywords: normy