STN P CLC/TS 50131-4: 2007 (33 4591), Poplachové systémy. Elektrické zabezpečovacie a tiesňové poplachové systémy Časť 4 Výstražné zariadenia - Santoris, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 106 Poplachové systémy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CLC/TS 50131-4: 2006
Spracovateľ: Milan Santoris. Technická komisia: TK 106 Poplachové systémy
Norma je nahradená normou STN EN 50131-4 z mája 2010 v celom rozsahu. Používať sa môže do 1.5.2012
Keywords: normy