STN EN ISO 15301: 2003 (58 8795), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie sedimentu v surových tukoch a olejoch. Centrifugačná metóda (ISO 15301: 2001). - Kaclíková, Eva; Sládková, Nadežda; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 15301: 2001. Európska norma EN ISO 15301: 2001 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Eva Kaclíková, Nadežda Sládková. Technická normalizačná komisia: TNK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Dátum účinnosti opravy normy: november 2007
Keywords: normy