STN EN 60745-2-3: 2007 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-3 Osobitné požiadavky na brúsky, leštičky a kotúčové šmirgľovačky - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-3: 2007