STN EN 60745-2-3: 2007 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-3 Osobitné požiadavky na brúsky, leštičky a kotúčové šmirgľovačky - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-3: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 50144-2-3 z júla 2003 v celom rozsahu. STN EN 50144-2-3 z júla 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.12.2009
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Norma je nahradená normou STN EN 60745-2-3 z decembra 2011 v celom rozsahu. Používať sa môže do 1. 2. 2014
Keywords: normy