STN EN 60745-2-5: 2007 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-5 Osobitné požiadavky na kotúčové píly - Zaťko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-5: 2007