STN EN 60745-2-5: 2007 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-5 Osobitné požiadavky na kotúčové píly - Zaťko, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-5: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 60745-2-5 z augusta 2004 v celom rozsahu. STN EN 60745-2-5 z augusta 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.11.2009
Spracovateľ: Jozef Zaťko. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Norma je nahradená normou STN EN 60745-2-5 z augusta 2011 v celom rozsahu. Používať sa môže do 1. 10. 2013
Keywords: normy