STN EN 13525 + A1: 2007 (47 0078), Lesnícke stroje. Štiepkovače. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Volčková, Antónia; Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13525: 2005 + A1: 2007