STN EN 13525 + A1: 2007 (47 0078), Lesnícke stroje. Štiepkovače. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Volčková, Antónia; Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13525: 2005 + A1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 13525 z augusta 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Antónia Volčková, Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Norma je nahradená normou STN EN 13525 + A2 z apríla 2010 v celom rozsahu
Keywords: normy