STN EN 131-3: 2007 (49 3801), Rebríky Časť 3 Návody na použitie - Gáborík, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 131-3: 2007
Spracovateľ: Jozef Gáborík. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Dátum účinnosti opravy normy: marec 2008
Norma je nahradená normou STN EN 131-3 z mája 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy