STN P ISO/TS 22003: 2007 (56 0303), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na orgány vykonávajúce audity a certifikácie systémov manažérstva bezpečnosti potravín. - Kerekréty, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu ISO/TS 22003: 2007