STN P ISO/TS 22003: 2007 (56 0303), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na orgány vykonávajúce audity a certifikácie systémov manažérstva bezpečnosti potravín. - Kerekréty, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu ISO/TS 22003: 2007
Spracovateľ: Jozef Kerekréty. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Dátum účinnosti opravy normy: október 2010
Norma je nahradená normou STN P ISO/TS 22003 z apríla 2016 v celom rozsahu
Keywords: normy