STN EN ISO 22005: 2007 (56 0304), Sledovateľnosť v krmivárskom a potravinárskom reťazci. Všeobecné zásady a základné požiadavky na systém a jeho implementáciu (ISO 22005: 2007). - Kerekréty, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22005: 2007