STN EN ISO 22005: 2007 (56 0304), Sledovateľnosť v krmivárskom a potravinárskom reťazci. Všeobecné zásady a základné požiadavky na systém a jeho implementáciu (ISO 22005: 2007). - Kerekréty, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22005: 2007
Spracovateľ: Jozef Kerekréty. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy