STN EN 13476-2: 2007 (64 3218), Potrubné systémy z plastov pre beztlakové kanalizačné potrubia a stoky uložené v zemi. Potrubné systémy so štruktúrovanou stenou z nemäkčeného polyvinylchloridu (PVC-U), polypropylénu (PP) a polyetylénu (PE) Časť 2 Špecifikácie rúr a tvaroviek s hladkým vnútorným a vonkajším povrchom a systému, typ A - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13476-2: 2007