STN EN 13476-2: 2007 (64 3218), Potrubné systémy z plastov pre beztlakové kanalizačné potrubia a stoky uložené v zemi. Potrubné systémy so štruktúrovanou stenou z nemäkčeného polyvinylchloridu (PVC-U), polypropylénu (PP) a polyetylénu (PE) Časť 2 Špecifikácie rúr a tvaroviek s hladkým vnútorným a vonkajším povrchom a systému, typ A - Pašek, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13476-2: 2007
Táto norma spoločne s časťami 1 a 3 súboru STN EN 13476: 2007 nahrádza STN 64 3218 z júna 2001 v celom rozsahu. STN 64 3218 z júna 2001 sa môže s týmito normami súbežne používať do 1.5.2009
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy