STN EN 14992: 2007 (72 3015), Betónové prefabrikáty. Stenové prvky. - Marec, Miloš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14992: 2007
Spracovateľ: Miloš Marec. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Norma je nahradená normou STN EN 14992 + A1 z marca 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy