STN EN 1993-3-1: 2007 (73 1430), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 3-1 Veže, stožiare a komíny. Veže a stožiare - Chladný, Eugen (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1993-3-1: 2006