STN EN 1993-3-1: 2007 (73 1430), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 3-1 Veže, stožiare a komíny. Veže a stožiare - Chladný, Eugen; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1993-3-1: 2006
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1993-3-1 z apríla 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Eugen Chladný. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Dátum účinnosti opravy normy: október 2009
Keywords: normy