STN EN 1994-1-2: 2007 (73 2089), Eurokód 4. Navrhovanie oceľobetónových konštrukcií Časť 1-2 Všeobecné pravidlá. Navrhovane konštrukcií na účinky požiaru - Štujberová, Magdaléna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1994-1-2: 2005