STN EN 1994-1-2: 2007 (73 2089), Eurokód 4. Navrhovanie oceľobetónových konštrukcií Časť 1-2 Všeobecné pravidlá. Navrhovane konštrukcií na účinky požiaru - Štujberová, Magdaléna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 4 Oceľové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1994-1-2: 2005
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1994-1-2 z júna v celom rozsahu
Spracovateľ: Magdaléna Štujberová. Technická normalizačná komisia: TK 4 Oceľové konštrukcie
Dátum účinnosti opravy normy: december 2008
Keywords: normy