STN EN 1993-2: 2007 (73 6205), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 2 Oceľové mosty - Chladný, Eugen (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1993-2: 2006