STN EN 1077: 2007 (83 2146), Prilby pre skialpinistov a snoubordistov. - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1077: 2007