STN EN 1077: 2007 (83 2146), Prilby pre skialpinistov a snoubordistov. - Nagyová, Margita; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1077: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 1077 z októbra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Margita Nagyová. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy