STN EN 14120 + A1: 2007 (83 2705), Ochranné odevy. Chrániče zápästia, dlane, kolena a lakťa pre používateľov kolieskového športového vybavenia. Požiadavky a skúšobné metódy (Konsolidovaný text). - Tölgyessy, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14120: 2003 + A1: 2007