STN EN 14120 + A1: 2007 (83 2705), Ochranné odevy. Chrániče zápästia, dlane, kolena a lakťa pre používateľov kolieskového športového vybavenia. Požiadavky a skúšobné metódy (Konsolidovaný text). - Tölgyessy, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné pracovné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14120: 2003 + A1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 14120 z augusta 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Tölgyessy. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné pracovné prostriedky
Keywords: normy