STN EN 13567 + A1: 2007 (83 2749), Ochranné odevy. Ochranné prostriedky rúk, horných končatín, hrudníka, brucha, dolných končatín, genitálií a tváre šermiarov. Požiadavky a skúšobné metódy (Konsolidovaný text). - Janošťák, Vincent; Vyskočil, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13567: 2002 + A1: 2007