STN EN 1005-5: 2007 (83 3502), Bezpečnosť strojov. Fyzická výkonnosť človeka Časť 5 Posudzovanie rizika pri opakovanej činnosti s vysokou frekvenciou - Mokráň, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1005-5: 2007