STN EN ISO 14971: 2007 (85 5231), Zdravotnícke pomôcky. Aplikácia manažérstva rizika pri zdravotníckych pomôckách (ISO 14971: 2007). - Navrátil, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14971: 2007
Táto norma nahrádza STN EN ISO 14971 z novembra 2003 v celom rozsahu. STN EN ISO 14971 z novembra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 3.9.2010
Spracovateľ: Martin Navrátil. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Norma je nahradená normou STN EN ISO 14971 z januára 2010 v celom rozsahu. Používať sa môže do 31.3.2010
Keywords: normy