STN EN ISO 11135-1: 2007 (85 6530), Sterilizácia výrobkov zdravotnej starostlivosti. Etylénoxid Časť 1 Požiadavky na vývoj, validáciu a rutinnú kontrolu sterilizačného procesu pri zdravotníckych pomôckach (ISO 11135-1: 2007) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11135-1: 2007