STN EN ISO 11135-1: 2007 (85 6530), Sterilizácia výrobkov zdravotnej starostlivosti. Etylénoxid Časť 1 Požiadavky na vývoj, validáciu a rutinnú kontrolu sterilizačného procesu pri zdravotníckych pomôckach (ISO 11135-1: 2007) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11135-1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 550 z decembra 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy