STN EN ISO 11140-3: 2007 (85 6541), Sterilizácia výrobkov zdravotnej starostlivosti. Chemické indikátory Časť 3 Indikátorové systémy triedy 2 na použitie v skúške Bowieho a Dickovho typu na prienik pary (ISO 11140-3: 2007) - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11140-3: 2007