STN EN ISO 11140-4: 2007 (85 6541), Sterilizácia výrobkov zdravotnej starostlivosti. Chemické indikátory Časť 4 Indikátory triedy 2 ako alternatíva ku skúške Bowieho a Dickovho typu na detekcie prieniku pary (ISO 11140-4: 2007) - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11140-4: 2007