STN EN ISO 11140-4: 2007 (85 6541), Sterilizácia výrobkov zdravotnej starostlivosti. Chemické indikátory Časť 4 Indikátory triedy 2 ako alternatíva ku skúške Bowieho a Dickovho typu na detekcie prieniku pary (ISO 11140-4: 2007) - Nagyová, Margita; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11140-4: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 867-4 z apríla 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Margita Nagyová. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy