STN EN ISO 15875-2/A1: 2007 (64 3064), Plastové potrubné systémy na rozvod teplej a studenej vody. Sieťovaný polyetylén (PE-X) Časť 2 Rúry (ISO 15875-2: 2003/Amd 1: 2007). Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN ISO 15875-2: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15875-2: 2003/A1: 2007