STN EN ISO 15874-1/A1: 2007 (64 3060), Plastové potrubné systémy na rozvod teplej a studenej vody. Polyproprylén (PP) Časť 1 Všeobecne (ISO 15874-1: 2003/Amd 1: 2007). Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN ISO 15874-1: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15874-1: 2003/A1: 2007
Spracovateľ: Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy