STN EN 13445-2/A1: 2007 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 2 Materiály. Zmena A1 - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN 13445-2: 2003 je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-2: 2002/A1: 2007
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy