STN EN 13445-3/A1: 2007 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 3 Navrhovanie. Zmena A1 - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN 13445-3: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-3/A1: 2007