STN ISO 11843-4: 2008 (01 0280), Detekčná schopnosť Časť 4 Metodika porovnania minimálnej detegovateľnej hodnoty s danou hodnotou - Janiga, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 11843-4: 2003